[wcas-search-form]

14.70 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Jakość żywności – teraźniejszość i przyszłość

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek, Małgorzata Pawlos, Magdalena Włodyka Wykorzystanie witamin z grupy B jako dodatku funkcjonalnego w produkcji mlecznych lodów probiotycznych   Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Małgorzata Pawlos, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar Funkcjonalne napoje jogurtowe – wzbogacone kaszą jaglaną i miodem   Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Przemysław Rożek Probiotyczne napoje fermentowane na bazie zagęszczonej serwatki podpuszczkowej   Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka, Przemysław Rożek, Piotr Kuźniar Wpływ czasu przechowywania na jakość jogurtów o smaku dzikiej róży z dodatkiem jagód goji   Dagmara Migut, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Grzegorz Witek, Piotr Kuźniar Wpływ ozonowania na właściwości fizyczne wybranych odmian ogórków gruntowych poddanych procesowi kiszenia   Iwona Kata, Kinga Bil, Piotr Rusin, Maria Czernicka, Maciej Kluz, Czesław Puchalski Zmiany podstawowych parametrów fizykochemicznych wybranych owoców w okresie wegetacji i przechowywania   Maciej Kluz, Rafał Kordiaka, Dorota Grabek-Lejko, Czesław Puchalski, Gabriela Ro-koszak, Miroslava Kačániova Wpływ olejków eterycznych, konserwantu EDTA oraz sposobu pakowania na jakość mikrobiologiczną mięsa drobiowego   Małgorzata Ormian, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz Wpływ metod obróbki termicznej na jakość sensoryczną mięśni piersiowych kaczek rzeźnych   Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz Wpływ zamrażalniczego przechowywania na właściwości fizykochemiczne i cechy sen-soryczne mięsa kurcząt brojlerów   Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian Wpływ genotypu niosek na jakość jaj z chowu ekologicznego

Skip to content