[wcas-search-form]

17.85 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Potencjał biologiczny żywności, cz. 2

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści

Michał Dymiński, Anna Augustyńska-Prejsnar, Zofia Sokołowicz, Wpływ marynowania sokiem owocowym na cechy jakościowe mięśni piersiowych kurcząt brojlerów

Karolina Mroczek, Agata Znamirowska, Preferencje i cechy organoleptyczne niskolaktozowego probiotycznego koziego mleka fermentowanego

Agata Pawłowska, Wioletta Smoleń, Zuzanna Posadzka, Barbara Kogut, Wpływ dodatku nasion roślin oleistych na cechy sensoryczne i zawartość związków biologicznie aktywnych koktajli pomidorowych

Ewelina Sidor, Małgorzata Dżugan, Możliwości wykorzystania czerwiu trutowego jako suplementu diety

Małgorzata Ormian, Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Anna Augustyńska-Prejsnar, Jadwiga Lechowska, Wykorzystanie soku z cytryn i dodatków ziołowych w procesie marynowania mięsa indyków

Patrycja Zaworska, Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Wpływ rodzaju marynaty na jakość marynowanych jaj kurzych i przepiórczych

Natalia Szarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus, Azotany w buraku ćwikłowym – wpływ na zdrowie człowieka

Aneta Saletnik, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski, Bogdan Saletnik, Marcin Bajcar, Wpływ metod suszenia na skład mineralny wybranych owoców

Maciej Kluz, Karol Pietrzyk, Mateusz Hołojuch, Edyta Zagrobelna, Miłosz Pastuszczak, Miroslava Kačániová, Analiza składu mikrobiologicznego winogron pochodzących z regionu Podkarpacia

Miłosz Pastuszczak, Ireneusz Kapusta, Karolina Pycia, Karol Pietrzyk, Maciej Kluz, Ocena właściwości mikrobiologicznych i fizykochemicznych różnych rodzajów kombuczy

Skip to content