[wcas-search-form]

6.30 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Promocja!

Ocena żywności i żywienia

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Autorzy rozdziałów: Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin, Agata Znamirowska.

Spis treści: Przedmowa, CZĘŚĆ I: 1. Zboża i produkty zbożowe, 2. Herbata, 3. Kawa, 4. Cukier i wyroby cukiernicze, 5. Miód, 6. Napoje alkoholowe, 7. Mleko i przetwory mleczne, 8. Jaja i przetwory, 9. Mięso i przetwory mięsne, 10. Tłuszcze jadalne, 11. Ryby i konserwy rybne, CZĘŚĆ II: 12. Ocena żywienia

Skip to content