[wcas-search-form]

26.25 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 6

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści
Joanna Kaszuba, Kamil Bukowski, Karolina Pycia
Jakość i wartość odżywcza makaronów o zwiększonej zawartości białka
Katarzyna Rolf, Tomasz Cebulak
Analiza rynku i spożycie suplementów diety zawierających witaminę D
Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Magdalena Kowalczyk
Zagrożenia mikrobiologiczne i kryteria bezpieczeństwa żywności
Tomasz Cebulak, Katarzyna Rolf
Substancje biologicznie aktywne w fotoprofilaktyce ochrony skóry
Małgorzata Prejsnar-Skrupska, Grażyna Gajdek
Wpływ diety na funkcje poznawcze w aspekcie choroby Alzheimera
Ewelina Zastawna, Michał Miłek, Małgorzata Dżugan
Ocena stabilności miodów wzbogaconych dodatkiem syropów owocowych
Alicja Strzałka, Małgorzata Dżugan
Wykorzystanie pomarańczy i goździków do wzbogacenia miodu rzepakowego
Magdalena Kowalczyk, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka
Prozdrowotne właściwości jogurtów z koziego mleka z dodatkiem inuliny
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska-Piotrowska, Magdalena Kowalczyk, Katarzyna Szajnar, Kamil Szopa
Ocena wartości mikrobiologicznej koziego mleka z dodatkiem owocu pitai
Agata Znamirowska-Piotrowska, Oksana Petrusha, Magdalena Kowalczyk, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar
Ocena właściwości lodów mlecznych z dodatkiem błonników owocowych

Skip to content