26.25 zł
Zamówienie wyślemy do 00 00 00
Redakcja naukowa | |
---|---|
ISBN | |
Rok wydania | |
Liczba stron | |
Format | |
Cena katalogowa |
Spis treści
Joanna Kaszuba, Kamil Bukowski, Karolina Pycia
Jakość i wartość odżywcza makaronów o zwiększonej zawartości białka
Katarzyna Rolf, Tomasz Cebulak
Analiza rynku i spożycie suplementów diety zawierających witaminę D
Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Magdalena Kowalczyk
Zagrożenia mikrobiologiczne i kryteria bezpieczeństwa żywności
Tomasz Cebulak, Katarzyna Rolf
Substancje biologicznie aktywne w fotoprofilaktyce ochrony skóry
Małgorzata Prejsnar-Skrupska, Grażyna Gajdek
Wpływ diety na funkcje poznawcze w aspekcie choroby Alzheimera
Ewelina Zastawna, Michał Miłek, Małgorzata Dżugan
Ocena stabilności miodów wzbogaconych dodatkiem syropów owocowych
Alicja Strzałka, Małgorzata Dżugan
Wykorzystanie pomarańczy i goździków do wzbogacenia miodu rzepakowego
Magdalena Kowalczyk, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka
Prozdrowotne właściwości jogurtów z koziego mleka z dodatkiem inuliny
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska-Piotrowska, Magdalena Kowalczyk, Katarzyna Szajnar, Kamil Szopa
Ocena wartości mikrobiologicznej koziego mleka z dodatkiem owocu pitai
Agata Znamirowska-Piotrowska, Oksana Petrusha, Magdalena Kowalczyk, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar
Ocena właściwości lodów mlecznych z dodatkiem błonników owocowych
tel. 017 872 13 69 (Kolportaż)
tel. 017 872 14 37 (Dyrektor)
faks: 17 872 14 26
e-mail: wydaw@ur.edu.pl
Adres:
ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów