[wcas-search-form]

27.30 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 7

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści
Bogdan Saletnik, Jakub Nowosiad, Aneta Saletnik, Marcin Bajcar, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Biopaliwa stałe w sektorze energetycznym Polski
Patryk Jacejko, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski
Hydroenergetyka w polskim sektorze odnawialnych źródeł energii
Iryna Miedviedieva, Ewa Węgrzyn, Konrad Leniowski
Wpływ wojny na środowisko naturalne w Ukrainie i konsekwencje zniszczenia Zbiornika Kachowskiego
Wojciech Pikuła, Marta Jańczak-Pieniążek, Ewa Szpunar-Krok
Zachowanie bioróżnorodności genetycznej w kolekcji starych odmian roślin sadowniczych śląskiego ogrodu botanicznego w Mikołowie
Oskar Basara, Józef Gorzelany
Produkcja materiału szkółkarskiego truskawki i maliny w latach 2019–2022
Łukasz Zadorożny, Zbigniew W. Czerniakowski
Uprawa roślin leczniczych i przyprawowych na Podkarpaciu na tle produkcji ziół i przypraw w Polsce
Barbara Drygaś, Marta Jańczak-Pieniążek, Joanna Kreczko
„Microgreens” – mikroliście jako produkt o wysokiej wartości odżywczej
Dominika Stopa, Dorota Grabek-Lejko
Właściwości przeciwutleniające i przeciwbakteryjne ekstraktów z liści głogu (Crataegus spp.) – gatunków występujących na terenie Podkarpacia
Wanda Krupa, Jadwiga Topczewska, Małgorzata Kwiecień, Anna Winiarska-Mieczan
Zagrożenia związane ze spożyciem grzybów trujących
Grażyna Gajdek, Jakub Kruczek
Optymalizacja gospodarki magazynowej produktów spożywczych na przykładzie polskiej sieci handlowej

Skip to content