[wcas-search-form]

28.35 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 8

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści
Justyna Belcar, Oskar Basara, Tomasz Sekutowski, Józef Gorzelany
Ocena produkcji materiału szkółkarskiego jabłoni domowej (Malus domestica l.) i gruszy pospolitej (Pyrus comunis l.) w Polsce w latach 2019–2022
Tomasz R. Sekutowski, Justyna Belcar, Józef Gorzelany
Wykorzystanie mikrobiotestu Phytotoxkit do oceny wpływu niskich temperatur na zdolność kiełkowania nasion sorga i rozwój siewek .
Greta Adamczyk, Paweł Hanus, Agata Pawłowska, Jakub Marczak
Wpływ ekstraktu z młodych roślin jęczmienia na zawartość fenoli oraz jakość przechowalniczą żelu skrobiowego
Marian Gil, Paulina Duma-Kocan, Renata Stanisławczyk, Mariusz Rudy
Alternatywne źródła białka wyzwaniem dla przemysłu spożywczego
Renata Stanisławczyk, Marian Gil
Wymagania dobrej praktyki higienicznej (GHP) jako metoda zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Małgorzata Prejsnar-Skrupska, Anna Augustyńska-Prejsnar, Grażyna Gajdek
Znaczenie żywienia w profilaktyce osteoporozy
Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzta Ormian, Jadwiga Topczewska, Marta Kawa
Tradycyjne i regionalne produkty z podkarpacia w opinii respondentów
Kamil Krupa, Piotr Kuźniar, Grażyna Gajdek
Poziom wiedzy o logistyce w przedsiębiorstwach przetwórstwa rolno-spożywczego stosujących wybrane rozwiązania logistyczne
Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Kwiecień
Znaczenie logistyki w krótkich łańcuchach dostaw żywności
Emilia Draus, Piotr Kuźniar, Grażyna Gajdek
Wybrane aspekty zarządzania opakowaniami w przedsiębiorstwach przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie małopolskim

Skip to content