15.75 zł Original price was: 15.75 zł.3.15 złCurrent price is: 3.15 zł.
Zamówienie wyślemy do 00 00 00
Autor | |
---|---|
ISBN | |
Rok wydania | |
Liczba stron | |
Format | |
Cena katalogowa |
Przedstawiona do oceny rozprawa habilitacyjna ma wartość poznawczą i aplikacyjną. Zaprezentowano w niej nowe elementy wiedzy dotyczące zawartości kontaminantów w tkankach zwierząt w zależności od ich wieku i składu chemicznego mięsa.
Z recenzji prof. dr. hab. Tadeusza Sikory
Praca z pewnością spełnia wymagania stawiane rozprawie habilitacyjnej. Opisuje dobrze zaplanowany i wykonany eksperyment.
Z recenzji dr hab. Krystyny A. Skibniewskiej, prof. UWM
tel. 017 872 13 69 (Kolportaż)
tel. 017 872 14 37 (Dyrektor)
faks: 17 872 14 26
e-mail: wydaw@ur.edu.pl
Adres:
ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów