[wcas-search-form]

21.00 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 2

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści

Jadwiga Topczewska, Wanda Krupa, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska
Ochrona bioróżnorodności rodzimych ras koni w Polsce

Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Zofia Sokołowicz
Determinanty wyboru produktów tradycyjnych i regionalnych w opinii studentów

Józef Gorzelany, Justyna Belcar, Natalia Matłok, Grażyna Gajdek, Miłosz Zardzewiały
Efektywność produkcji jęczmienia ozimego z przeznaczeniem na cele browarnicze w wybranych gospodarstwach na Podkarpaciu

Justyna Belcar, Dawid Ilasz, Waldemar Sroka, Józef Gorzelany
Produkcja piwa pszenicznego o smaku mango w warunkach laboratoryjnych

Marcin Lewicki, Natalia Żurek, Ireneusz Kapusta
Prozdrowotne korzyści wprowadzania płatków owsianych w diecie człowieka

Justyna Belcar, Iwona Lemiech, Józef Gorzelany
Systemy zarządzania jakością na przykładzie magazynu zbożowego w aspekcie bezpieczeństwa żywności

Oskar Basara, Natalia Matłok, Józef Gorzelany
Technologia odkażania, inicjacji i stabilizacji wybranych gatunków z rodziny ericaceae w kulturach in vitro, przy zastosowaniu regulatora wzrostu 2iP oraz węgla aktywowanego

Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz
Marketingowe narzędzia promocji na przykładzie wybranego podmiotu gospodarczego

Grażyna Gajdek, Grzegorz Mielniczek
Efektywność tuczu świń linii Hypor Libra w zależności od systemu utrzymania

Piotr Kuźniar, Agata Znamirowska, Paulina Wanat
Wpływ wybranych surowców wysokobłonnikowych na właściwości reologiczne jogurtu

Skip to content