[wcas-search-form]

26.25 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 3

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści
Jan Buczek, Marta Jańczak-Pieniążek
Gospodarowanie glebową materią organiczną w rolnictwie

Oskar Basara, Natalia Matłok, Wojciech Litwińczuk, Józef Gorzelany
Opracowanie metody inicjacji i stabilizacji kultur tkankowych Lonicera caerulea L. var.emphyllocalyx w oparciu o doniesienia naukowe

Justyna Belcar, Józef Gorzelany
Wpływ dodatku substancji słodzącej na jakość i parametry tekstury muffin bezglutenowych

Justyna Belcar, Wiesław Kosiorowski, Józef Gorzelany
Opracowanie nowego produktu na przykładzie mieszanek musli

Janusz Kawa, Emilia Wieczorek
Wpływ surowców pochodzenia zwierzęcego na funkcjonowanie organizmu człowieka w XXI wieku

Jadwiga Topczewska, Jadwiga Lechowska, Wanda Krupa
Organizacja systemu produkcji w sektorze spożywczym dla ograniczenia strat i marnowania żywności

Aleksander Marszałek, Jadwiga Topczewska, Jadwiga Lechowska
Bezpieczeństwo pracy w sektorze rolno-spożywczym

Piotr Kuźniar, Patrycja Piątek, Józef Gorzelany, Natalia Matłok, Miłosz Zardzewiały
Wybrane aspekty zarządzania transportem w przedsiębiorstwach przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie podkarpackim

Grażyna Gajdek, Bartosz Fedejko, Piotr Molenda
Uwarunkowania rozwoju fotowoltaiki w Polsce i wybranych krajach europejskich –analiza porównawcza

Grażyna Gajdek, Bartłomiej Wajda, Katarzyna Prejsnar
OZE w budownictwie mieszkaniowym

Skip to content