Zamówienie wyślemy do 00 00 00
Redakcja naukowa | Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan |
---|---|
ISBN | |
Rok wydania | |
Liczba stron | |
Format |
Spis treści Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziegoz regionu Podkarpacia Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu Vasyl Zaplatynskyi Необхідні зміни у змісті предмета безпеки життя по відношенню до соціально-політичної ситуації в Україні
tel. 017 872 13 69 (Kolportaż)
tel. 017 872 14 37 (Dyrektor)
faks: 17 872 14 26
e-mail: wydaw@ur.edu.pl
Adres:
ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów