[wcas-search-form]

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Zarządzanie i innowacje w produkcji oraz przechowalnictwie żywności

Kategoria:

Informacje dodatkowe

Redakcja naukowa

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Management and innovation in food production and storage

Spis treści

Wprowadzenie

JAGODA ŻUREK, MARIUSZ RUDY, RENATA STANISŁAWCZYK, MARIAN GIL, Międzynarodowe systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności

JAGODA ŻUREK, Zarządzanie przedsiębiorstwem

MARIAN GIL, RENATA STANISŁAWCZYK, MARIUSZ RUDY, PAULINA DUMA-KOCAN, JAGODA ŻUREK, Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu dystrybucji

MARIAN GIL, MARIUSZ RUDY, JAGODA ŻUREK, RENATA STANISŁAWCZYK, PAULINA DUMA-KOCAN, Kultura bezpieczeństwa żywności w zarządzaniu jakością żywności

RENATA STANISŁAWCZYK, Krajowy system zapewnienia jakości żywności – QMP

MARIAN GIL, JAGODA ŻUREK, MARIUSZ RUDY, PAULINA DUMA-KOCAN, KAROLINA MROCZEK, Wołowina jako źródło minerałów w diecie człowieka

MARIUSZ RUDY1, MARIAN GIL1, RENATA STANISŁAWCZYK1, JAGODA ŻUREK1, GRZEGORZ ZAGUŁA2, MACIEJ KLUZ2, Zastosowanie plazmy niskotemperaturowej do utrwalania mięsa wieprzowego przechowywanego chłodniczo red. n. Mariusz Rudy

MARIUSZ RUDY1, MARIAN GIL1, RENATA STANISŁAWCZYK1, JAGODA ŻUREK1, JANUSZ MROCZEK1, BOGDAN SALETNIK2, EDYTA ZAGROBELNA2, Zastosowanie ultradźwięków do utrwalania mięsa wieprzowego przechowywanego chłodniczo

MARIUSZ RUDY1, MARIAN GIL1, RENATA STANISŁAWCZYK1, PAULINA DUMA-KOCAN1, MARCIN BAJCAR2, KATARZYNA STRUŚ2, Zastosowanie wirującego pola magnetycznego do utrwalania mięsa wieprzowego przechowywanego chłodniczo

MARIUSZ RUDY1, MARIAN GIL1, RENATA STANISŁAWCZYK1, PAULINA DUMA-KOCAN1, GRZEGORZ ZAGUŁA2, CZESŁAW PUCHALSKI2, Zastosowanie pulsującego strumienia światła do utrwalania mięsa wieprzowego przechowywanego chłodniczo

RENATA STANISŁAWCZYK, JAGODA ŻUREK, MARIAN GIL, Sous vide – innowacyjny sposób obróbki termicznej żywności

JANUSZ R. MROCZEK, Racje żywnościowe stosowane w warunkach polowych na przykładzie sił zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej

Skip to content