Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Bezpieczeństwo żywności

Kategoria:

Dodatkowe informacje

Redakcja naukowa

, ,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści   Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego   Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziegoz regionu Podkarpacia   Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja   Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej   Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych   Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu   Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych   Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym   Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu   Vasyl Zaplatynskyi Необхідні зміни у змісті предмета безпеки життя по відношенню до соціально-політичної ситуації в Україні

Skip to content