16.80 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Kategoria:

Dodatkowe informacje

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści, Marian Gil, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk Systemy jakości wobec fałszowania żywności, Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk Niskolaktozowe mleka kozie fermentowane przez mikroflorę mezofilną, Michał Miłek, Patrycja Sowa, Dominika Kamień, Monika Tomczyk, Małgorzata Dżugan Ocena zawartości kumaryny w ciastkach cynamonowych, Dorota Kalicka, Agata Znamirowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Magdalena Kowalczyk, Magdalena Buniowska Analiza wybranych parametrów jakościowych jogurtów i kefirów naturalnych dostępnych na rynku rzeszowskim, Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Magdalena Buniowska, Małgorzata Pawlos, Dorota Kalicka, Piotr Kuźniar, Magdalena Kowalczyk, Wpływ dodatku różnych związków wapnia i witaminy D3 na jakość lodów mlecznych, Adrian Frydrych, Ewelina Sidor, Wiktoria Litwa, Małgorzata Dżugan Jakościowa analiza palinologiczna i aktywność przeciwutleniająca barwnych frakcji pyłku pszczelego, Mariusz Rudy, Anna Kupiec, Sylwia Kucharyk, Renata Stanisławczyk, Marian Gil, Janusz Mroczek Wpływ procesu smażenia na zróżnicowanie składu chemicznego mięśnia czworogłowego uda pozyskanego z tusz bydła, Mariusz Rudy, Anna Kupiec, Justyna Zardzewiały Wpływ procesu smażenia na zróżnicowanie parametrów tekstury mięśnia czworogłowego uda pozyskanego z tusz bydła, Ewelina Sidor, Monika Tomczyk, Michał Miłek, Małgorzata Dżugan Wpływ dodatku suszonych liści, liofilizowanych owoców lub soku z owoców morwy białej Morus Alba L. na wybrane parametry jakościowe miodu rzepakowego, Monika Tomczyk, Magdalena Puk, Małgorzata Dżugan Zastosowanie miodu do hamowania procesu brunatnienia podczas wytwarzania chipsów jabłkowych

Skip to content