15.75 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Postęp w naukach o żywieniu człowieka

Dodatkowe informacje

Redakcja naukowa

, , ,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści
Katarzyna Rolf, Izabela Baran, Grażyna Jaworska, Ryzyko występowania niedożywienia w wybranej grupie osób starszych
Kornelia Jaworska-Tomczyk, Ewa Mędrela-Kuder, Ocena antropometryczna pacjentów chorujących na wybrane choroby układu krążenia
Tomasz Cebulak, Natalia Żurek, Paweł Hanus, Ireneusz Kapusta, Grażyna Jaworska Aspekty diety ketogenicznej
Natalia Szarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus, Zuzanna Posadzka, Karolina Olko
, Właściwości prozdrowotne korzenia buraka ćwikłowego i produktów z niego uzyskanych
Marta Liszka-Skoczylas, Łukasz Skoczylas, Ocena składu mineralnego wód konfekcjonowanych
Maciej Oziembłowski, Paweł Dąbrowski, Marzena Styczyńska, Michał Kulus, Joanna Grzelak Próba rekonstrukcji diety mieszkańców dawnego Wrocławia na podstawie analizy wybranych mikro- i makroelementów materiału kostnego
Katarzyna Śliżewska, Małgorzata Piotrowska, Zdolność drobnoustrojów probiotycznych do detoksykacji ochratoksyny A
Magdalena Stobiecka, Joanna Wajs, Jolanta Król, Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina
Magdalena Luboińska Oświadczenia zdrowotne jako forma komunikacji producenta z konsumentem na rynku żywności funkcjonalnej
Alicja Zachara, Adam Sidor, Bożena Konecka-Szydełko, Fipronil w produktach drobiowych w świetle badań monitoringowych prowadzonych w UE

Skip to content