15.75 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Postęp w naukach o żywieniu człowieka

Kategoria:

Dodatkowe informacje

Redakcja naukowa

, , ,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści, Katarzyna Rolf, Izabela Baran, Grażyna Jaworska, Ryzyko występowania niedożywienia w wybranej grupie osób starszych, Kornelia Jaworska-Tomczyk, Ewa Mędrela-Kuder, Ocena antropometryczna pacjentów chorujących na wybrane choroby układu krążenia, Tomasz Cebulak, Natalia Żurek, Paweł Hanus, Ireneusz Kapusta, Grażyna Jaworska, Aspekty diety ketogenicznej, Natalia Szarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus, Zuzanna Posadzka, Karolina Olko, Właściwości prozdrowotne korzenia buraka ćwikłowego i produktów z niego uzyskanych, Marta Liszka-Skoczylas, Łukasz Skoczylas, Ocena składu mineralnego wód konfekcjonowanych, Maciej Oziembłowski, Paweł Dąbrowski, Marzena Styczyńska, Michał Kulus, Joanna Grzelak Próba rekonstrukcji diety mieszkańców dawnego Wrocławia na podstawie analizy wybranych mikro- i makroelementów materiału kostnego, Katarzyna Śliżewska, Małgorzata Piotrowska, Zdolność drobnoustrojów probiotycznych do detoksykacji ochratoksyny A, Magdalena Stobiecka, Joanna Wajs, Jolanta Król, Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina, Magdalena Luboińska Oświadczenia zdrowotne jako forma komunikacji producenta z konsumentem na rynku żywności funkcjonalnej, Alicja Zachara, Adam Sidor, Bożena Konecka-Szydełko, Fipronil w produktach drobiowych w świetle badań monitoringowych prowadzonych w UE.

Napisz do nas

logo

mailto:wydaw@ur.edu.plCopyright © 2020
wydaw@ur.edu.pl

KONTAKT

tel. 017 872 13 69 (Kolportaż)
tel. 017 872 14 37 (Dyrektor)
faks: 17 872 14 26
e-mail:wydaw@ur.edu.pl

Adres:
ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów

Skip to content