17.85 zł
Zamówienie wyślemy do 00 00 00
Redakcja naukowa | |
---|---|
ISBN | |
Rok wydania | |
Liczba stron | |
Format | |
Cena katalogowa |
Spis treści
Renata Stanisławczyk, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Marian Gil, Zagrożenia chemiczne w żywności
Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz, Ewa Baran, Analiza rynku i handlu detalicznego oraz dynamika sprzedaży wybranych produktów ekologicznych w placówkach handlowych województwa podkarpackiego
Justyna Belcar, Józef Gorzelany, Ocena jakości ziarna jęczmienia ozimego i jarego z przeznaczeniem na cele browarnicze w aspekcie warunków klimatycznych w okresie wegetacji roślin w wybranych gospodarstwach rolnych
Michał Chmiel, Magdalena Krystyjan, Greta Adamczyk, Innowacyjne opakowania w przemyśle spożywczym
Marcin Halicki, Łańcuch dostaw a ryzyko – refleksje
Jadwiga Lechowska, Jadwiga Topczewska, Małgorzata Ormian, Wojciech Mroczka, Potencjał produkcyjny krów rasy czerwono-białej użytkowanych w gospodarstwie rolnym realizującym Program Ochrony Zasobów Genetycznych bydła na Podkarpaciu
Karolina Mroczek, Janusz R. Mroczek, Tradycyjne produkty mleczne jako element zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich Podkarpacia
Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach, Wykorzystanie roślin uprawnych w energetyce
Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach, Rynek nasienny w Polsce
Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk, Normalizacja w produkcji żywności
tel. 017 872 13 69 (Kolportaż)
tel. 017 872 14 37 (Dyrektor)
faks: 17 872 14 26
e-mail: wydaw@ur.edu.pl
Adres:
ul. prof. St. Pigonia 6, 35-310 Rzeszów