17.85 

Zamówienie wyślemy do 00 00 00

Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 1

Kategoria:

Dodatkowe informacje

Redakcja naukowa

,

ISBN

Rok wydania

Liczba stron

Format

Cena katalogowa

OPIS KSIĄŻKI

Spis treści

Renata Stanisławczyk, Mariusz Rudy, Paulina Duma-Kocan, Marian Gil, Zagrożenia chemiczne w żywności

Grażyna Gajdek, Sylwia Kotowicz, Ewa Baran, Analiza rynku i handlu detalicznego oraz dynamika sprzedaży wybranych produktów ekologicznych w placówkach handlowych województwa podkarpackiego

Justyna Belcar, Józef Gorzelany, Ocena jakości ziarna jęczmienia ozimego i jarego z przeznaczeniem na cele browarnicze w aspekcie warunków klimatycznych w okresie wegetacji roślin w wybranych gospodarstwach rolnych

Michał Chmiel, Magdalena Krystyjan, Greta Adamczyk, Innowacyjne opakowania w przemyśle spożywczym

Marcin Halicki, Łańcuch dostaw a ryzyko – refleksje

Jadwiga Lechowska, Jadwiga Topczewska, Małgorzata Ormian, Wojciech Mroczka, Potencjał produkcyjny krów rasy czerwono-białej użytkowanych w gospodarstwie rolnym realizującym Program Ochrony Zasobów Genetycznych bydła na Podkarpaciu

Karolina Mroczek, Janusz R. Mroczek, Tradycyjne produkty mleczne jako element zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich Podkarpacia

Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach, Wykorzystanie roślin uprawnych w energetyce

Barbara Stadnik, Renata Tobiasz-Salach, Rynek nasienny w Polsce

Agata Znamirowska, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska, Magdalena Kowalczyk, Normalizacja w produkcji żywności

Skip to content