Puchalski Czesław
Wyświetlanie 1–20 z 27 wyników
-
Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 4
29.40 zł Dodaj do koszyka -
Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 3
26.25 zł Dodaj do koszyka -
Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 2
21.00 zł Dodaj do koszyka -
Uwarunkowania produkcji żywności, cz. 1
17.85 zł Dodaj do koszyka -
Potencjał biologiczny żywności, cz. 2
17.85 zł Dodaj do koszyka -
Potencjał biologiczny żywności, cz. 1
17.85 zł Dodaj do koszyka -
Postęp w naukach o żywieniu człowieka
15.75 zł Dodaj do koszyka -
Ekonomiczno-technologiczne aspekty rolnictwa i energetyki
21.00 zł Dodaj do koszyka -
Ochrona środowiska produkcji rolniczej
18.90 zł Dodaj do koszyka -
Żywność i jej bezpieczeństwo
16.80 zł Dodaj do koszyka -
Jakość i bezpieczeństwo żywności
16.80 zł Dodaj do koszyka -
Postęp w naukach rolniczych i produkcji żywności
16.80 zł Dodaj do koszyka -
Technologiczno-ekonomiczne aspekty rolnictwa
16.80 zł Dodaj do koszyka -
Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy
16.80 zł Dodaj do koszyka -
Bezpieczeństwo żywności
NAKŁAD WYCZERPANY -
Produktywność i zdrowotność środowiska
14.70 zł Dodaj do koszyka -
Technologiczne aspekty rolnictwa
14.70 zł Dodaj do koszyka -
Jakość żywności – teraźniejszość i przyszłość
14.70 zł Dodaj do koszyka -
Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczaniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka
14.70 zł Dodaj do koszyka -
Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania
23.10 zł Dodaj do koszyka